Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εκδήλωση ενημέρωσης από τον Ε.Σ.ΘΑ.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις νέες θεραπευτικές εξελίξεις στη Θαλασσαιμία και τη Δρεπανοκυτταρική Νόσο και ανασκόπηση των κυριότερων ανακοινώσεων του Παγκόσμιου Συνεδρίου Θαλασσαιμίας.

28-ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-2021-Εκδήλωση ενημέρωσης από τον Ε.Σ.ΘΑ

Στη εκδήλωση ενημερωθήκαμε μεταξύ άλλων για θέματα όπως η ποιότητα ζωής των ασθενών με Θαλασσαιμία κατά την πανδημία COVID19,η εξέλιξη της πανδημίας και οι εμβολιασμοί,τα νέα φάρμακα για τη δρεπανοκυτταρική νόσο.

Έγινε επίσης ενημέρωση για την αντιμετώπιση της αναιμίας στη β-θαλασσαιμία με καινοτόμες θεραπείες,τα καρδιολογικά προβλήματα σε ασθενείς με Θαλασσαιμία, τη συμβολή των σύγχρονων απεικονιστικών μεθόδων στην διαχείριση της Θαλασσαιμίας και αναφορά στις εκδηλώσεις από τους νεφρούς σε ασθενείς με Αιμοσφαιρινοπάθειες.Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν τοποθετήσεις ασθενών.

Η εκδήλωση έγινε με υβριδικό τρόπο λόγω πανδημίας.

Πληροφορίες για την εκδήλωση, βίντεο από τους χαιρετισμούς και τις τοποθετήσεις των ομιλητών, φωτογραφίες από την εκδήλωση στο παρακάτω σύνδεσμο.

Ετικέτες: